Çamlıbel Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ..

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir..

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Ders başlama- bitiş: Sabah 07.00-12.40/ Öğle 1250-18.30
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilice
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camlibelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çamlıbel Mah. Badem ve Çağla Caddesi 2923 Sok. No27 YÜREĞİR/ADANA

Yerleşim Yeri - Çamlıbel Mah. Badem ve Çağla Caddesi no:37 Adana/Yüreğir

Adres - Çamlıbel Mah. Badem ve Çağla Caddesi 2923 Sok. No27 YÜREĞİR/ADANA

Ulaşım Dolmuş ve Halk Otobüsleri (165) ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM